Wat is typisch jij?

Laat het ons weten en vul je gegevens in. We contacteren je graag voor een gesprek.

Typisch TriFinance
Typisch jij

Ontdek meer Bekijk de jobs

Typisch TriFinance?

Jij wil je eigen carrière, niet die van iemand anders. Met uitdagende projecten en een opleidingstraject op maat. Zodat jij blijft ontwikkelen en uitgroeit tot de beste versie van jezelf.

Bij TriFinance kan dat. Met onze 750 (finance) professionals voorzien we in advies en projectimplementaties, tijdelijke ondersteuning en interim management bij onze klanten.

Als Project Consultant doe jij projecten die aansluiten bij jouw groeipad in grote en middelgrote ondernemingen, banken en verzekeringen of in de (semi-)publieke en non-profit sector. Is Project Consultancy niet helemaal jouw ding? Je kan ook vast in dienst gaan bij een van onze klanten.

Jij bent een Me inc.®’er: een ondernemer die zijn loopbaan zélf in handen neemt. Iets waar we met plezier in investeren. Want wij vinden dat jouw carrière uniek moet zijn.

Da’s Typisch TriFinance. Is dat ook Typisch Jij? Dan willen wij jou leren kennen tijdens een persoonlijk gesprek of tijdens TriFinance Connect op donderdag 5 april in Rotterdam en dinsdag 10 april in Amsterdam om 18.00 uur! Een avond met een inspirerende gastspreker en nieuwe inzichten. Na afloop is er de mogelijkheid om te netwerken. Hét moment om inspiratie op te doen en ideeën uit te wisselen met mensen uit ons netwerk.

Wat is Typisch Jij?

Wij willen jou leren kennen: om te ontdekken of er een match is en om te zien hoe wij je kunnen helpen jouw unieke carrièrepad verder uit te bouwen. Schuif met de sliders om aan te geven wat Typisch Jij is en vul je gegevens in.

Mijn favoriete werkomgeving

Gestructureerd met duidelijke processen en richtlijnen
Flexibel en continu in beweging

Typerend voor mij

Ik weet graag veel van weinig
Ik weet graag weinig van veel

Ik krijg energie van

Samen met collega’s een goed resultaat neerzetten
Een project helemaal zelfstandig uitwerken

Laat nog enkele gegevens achter

- Optioneel -

Klaar voor de volgende stap in je carriere?

Er ging iets mis, probeer nog een keer aub.

Verzenden

Zij zijn Typisch TriFinance

750 collega’s met 750 unieke carrièrepaden? Dat is Typisch TriFinance. Want hier ben je een Me inc.®’er: een ondernemer van je eigen kennis, talent en ontwikkeling. Zodat je een loopbaan uitbouwt die Typisch Jij is. Benieuwd hoe onze mensen elke dag hun persoonlijke traject uitstippelen? Ontdek hun verhalen. Allemaal even uniek.

We use cookies on our site. By using the website you agree with this.

X